Program certifikovaných agentur se rozrůstá o Fragile media a agenturu Médea Interactive (člen Médea Group)

Za druhé čtvrtletí roku 2017 získaly certifikaci agentury Fragile media a Médea Interactive (člen Médea Group). Certifikaci aktuálně vlastní 16 agentur, které splnily kvalitativní kritéria a mají od nás nadstandartní péči. Pomáháme jim vzdělávat se a rozvíjet klienty pravidelnými konzultacemi – např. zvyšování výkonu kampaní a vytěžování nových funkcí. Pořádáme i akce jako Sklik Expert fórum, kde s agenturami sdílíme informace o novinkách a fungování Skliku a Seznamu obecně. V neposlední řadě mohou agentury a jejich klienti jako první testovat nové funkce.

Fragile media

Jsme výkonnostně – kreativní agentura, která miluje online marketing. Ctíme pravidlo, že cílem online reklamy je maximální návratnost investice a klientova spokojenost. Proto ke kampaním přistupujeme vždy tak, aby přinesly co největší užitek. Efektivně zvyšujeme návštěvnost webů, počet online objednávek i povědomí o značce. Výkonnostní vertikálu doplňujeme i obsahovým marketingem a správou sociálních sítí.

Médea Interactive (člen Médea Group)

Dynamická online agentura MÉDEA INTERACTIVE, s.r.o. je součástí největší mediální skupiny na českém trhu, MÉDEA GROUP. Díky tomuto zázemí jsme schopni poskytovat služby nad rámec online prostředí a klientům připravit komplexní komunikační strategie. V rámci online marketingu se zabýváme všemi hlavními typy nákupních strategií (display, HbbTV, PPC, RTB, affiliate, mailing, lead generation), od jejich plánování a příprav, až po samotnou realizaci a vyhodnocování. Specializujeme se také na sociální sítě, SEO a tvorbu webových stránek. Našim klientům nabízíme inovativní a efektivní řešení. 

 Dan Kafka, Managing director, Fragile media s.r.o.
Úspěch naší agentury stavíme na perfektně vedených kampaních, a proto je pro nás certifikace od Seznamu velmi důležitá. Díky ní totiž můžeme klientům přinášet výhodu spolupráce s profesionální podporou Sklik týmu, být mezi prvními, kdo nasadí nejnovější rozšířeni a kdo bude mít přístup k běžně nedostupným datovým analýzám. Mám radost, že jsme certifikací jako agentura potvrdili naše kvality a že naše práce bude díky certifikaci zase o krok lepší.

Sdílet na sítích