Certifikujeme agenturu Proficio Marketing

S radostí oznamujeme, že řady certifikovaných agentur se rozrostly o další úspěšnou agenturu Proficio Marketing. Počet certifikovaných agentur je tak nyní kulatých deset – Acomware, Adexpres, B2B Group, H1.cz, INBORN, Performio, PPCguru, Proficio Marketing, ResolutionMedia a Sun Marketing.

V krátkosti si připomeňme, jaká kritéria musí agentura pro získání certifikátu splňovat. Spravuje minimálně 10 klientů, zaměstnává alespoň 2 aktivní PPC specialisty a musí nabrat zkušenost na minimálním spravovaném objemu investic klientů v Skliku ve výši 1 milion Kč měsíčně (měsíční průměr za poslední čtvrtletí). Od agentur dále požadujeme transparentní přístup ke svým klientům, předávání know-how Sklik na své specialisty, aktualizaci clientlistu a spolupráci s konzultanty Skliku na rozvoji svěřených kampaní.

Petr Halík, Ředitel, Proficio marketing s.r.o

Petr Halík, Ředitel, Proficio marketing s.r.o
PROFICIO týmu Sklik certifikace přinesla dvě zásadní věci. První věcí je obohacení know-how našeho týmu PPC konzultantů, které spočívá v konzultacích s odborníky Sklik týmu, v užší spolupráci s key account manažery a také v přístupu k neveřejným datům a betám pro naše klienty. Druhou věcí je pak ocenění kvality naší práce a potvrzení přední pozice na poli výkonnostních digitálních agentur v ČR.

Agentuře Proficio gratulujeme a věříme, že v budoucnu mezi certifikované agentury přibudou další.

Tým Skliku

Sdílet na sítích